NÅ DIT MÅL

SAMMEN MED DIT LIVSSTILSCENTER

Vores personlige trænere
hjælper dig mod dit mål

Personlig træner

Har du brug for en personlig træner til at coache, motivere og sparre med dig om, hvordan du når dine personlige træningsmål? Så kan du bestille det lige her. Læs mere om fordelene ved en personlig træner og bestil en gratis konsultation med en af de dygtige personlige trænere, vi har hos Fitness Syd.

Er du kørt fast i din egen træning? Når du ikke de træningsmål, du har sat dig? Tænker du, at der må være en mere effektiv måde, at opnå det du drømmer om? Eller kniber det bare generelt med at komme ud af døren og få gjort den nødvendige indsats?

Så er en personlig træner oftest løsningen. Det giver dig én, du skal stå til ansvar for, som du ved venter på dig i træningscenteret og som kan rådgive, motivere og instruere dig i, hvordan du nemmest og mest effektivt opnår de personlige træningsmål, som du har sat dig.

Alle kan bruge en personlig træner

Alle kan have gavn af en personlig træner, uanset om du er ung eller gammel, topprofessionel idrætsudøver eller begynder, topchef eller langtidssygemeldt. Her får du personlig rådgivning, der tilpasses lige præcis til dine behov og dine træningsmål.

Samtidig kan du oftest få gode råd til både kost, sundhed og mental forberedelse, ligesom din personlige træner kan gå ind og nøje målrette særlige øvelser til lige præcis at hjælpe dig med de udfordringer, du døjer med.

Uanset hvad dit mål er, hvor hurtigt det skal gå og hvor meget du vil opnå, kan du få hjælp fra vores personlige trænere. Det er veluddannede og certificerede trænere, der har specialiseret sig inden for forskellige træningsdiscipliner eller inden for kost, ernæring, sundhed, eller hvad du nu har brug for hjælp til omkring din træning.

Book din personlige træner i dag!

Vil du høre mere om fordelene ved en personlig træner og få en forsmag på, hvad det kan gøre for dig og din træning? Så book en gratis konsultation her med en af vores dygtige personlige trænere.

Du kan frit vælge, hvilket Fitness Syd-træningscenter du ønsker konsultationen I, samt hvilket emne du har brug for personlig rådgivning, sparring og instruktioner til. Ud fra dine personlige ønsker, vælger vi den af vores personlige trænere, der passer bedst til de mål, du gerne vil opnå.

Efter konsultationen modtager du et oplæg til, hvilket træningsforløb og på hvilken måde den personlige træner kan hjælpe dig til at nå dine træningsmål, samt en pris for, hvad det personlige træningsforløb kommer til at koste.

På den første personlige træningssession modtager du så den endelige træningsplan, ligesom planen bliver tilpasset løbende undervejs, efterhånden som du opnår dine mål.

  1 + 14 =

  BLIV MEDLEM I DAG

  følg os på facebook hvor vi løbende opdaterer

  Kontakt

  Aabenraa

  Telefon: 27 90 93 45 – Cvr. nr. 30281268  

  Sønderborg

  Telefon: 74 43 44 50 – Cvr. nr. 28698364

  Lad os ringe dig op