Local Fitness købt Fitness Syd i Aabenraa

Local Fitness købt Fitness Syd i Aabenraa

Centret overtages pr. 1. oktober, og for dig som er medlem i Fitness Syd i dag, vil overtagelsen ikke få betydning nu og her, da dit medlemskab, og centret fortsætter som hidtil, med samme personale, hold osv.

Men, i løbet af efteråret, vil alle de nuværende medlemmer i Fitness Syd, også automatisk få adgang til at træne i resten af centrene i Local Fitness kæden. De gode medlemmer i Fitness Syd, får dermed mulighed for at træne i 7 centre i Aabenraa kommune alene, og i hele 18 centre på landsplan.

Den altid smilende Rasmus Gansler, fortsætter også i sin stilling som centerleder, og vil samtidigt få ansvaret for centrene på Petersborg og i Løjt. Vi ser meget frem til at arbejde sammen med både Rasmus, og resten af hans dygtige personale, som sammen med os vil være med til at skabe Sønderjyllands absolut stærkeste træningstilbud.

Local Fitness har i forbindelse med købet valgt at udskyde udskiftningen af nyt kredsløbsudstyr, da vi istedet investerer massivt i udskiftning af både kredsløbs- og styrketræningsudstyr. Der er dermed lagt op til en stor opgradering af centret, som vi påregner vil være færdigt i indeværende år.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os via beskedfunktionen her på Facebook, eller på mail til kundeservice@localfitness.dk

God træning.

Med venlig hilsen
Local Fitness

følg os på facebook hvor vi løbende opdaterer

Kontakt

Sønderborg

Telefon: 74 43 44 50 – Cvr. nr. 28698364

Lad os ringe dig op