NÅ DIT MÅL

SAMMEN MED DIT LIVSSTILSCENTER

Vores personlige trænere
hjælper dig mod dit mål

Kostvejledning til alle

Kostvejledning er ikke kun for dig, der er overvægtigt. Tynde mennesker kan også have brug for at tage på. Det gælder også dig, der træner seriøst og enten har brug for at tage på eller tabe dig, for at tilpasse din krop bedst muligt til det mål, du har sat dig for din træning. Hos Fitness Syd kan du modtage individuel kostvejledning, som er den bedste måde at opnå dit mål.

Kosten er en vigtig faktor, uanset om du træner seriøst eller bare gerne vil tabe dig et par kilo, samtidig med at du er i gang med at komme i bedre form. Uanset formålet er det nemlig vigtigt, at du spiser korrekt og får dig nogle sunde kostvaner – samt måske i en periode skærer lidt ned på visse fødevarer og kostbestanddele, for at opnå det resultat, du drømmer om.

Den bedste kostvejledning er personlig

Skal du opnå de bedste resultater med din kostvejledning, bør du vælge at få lagt en personlig plan for dit kostforløb. Et personligt kostvejledningsforløb tager udgangspunkt i din situation i dag og de mål du har sat dig – hvad enten du ønsker at tabe dig 5 eller 50 kilo eller har brug for at øge vægten.

Vores kostvejledere er uddannede og certificerede og har oftest også en uddannelse inden for fitness, træning eller motion eller human ernæring. Kostvejlederne kan lægge en nøjagtig plan for dit kostforløb og sammen med dig sætte nogle realistiske mål og nogle opnåelige delmål på vejen, der sikrer dig, at du beholder motivationen hele vejen og ikke giver op

Få en konsultation med en kostvejleder

Kunne du tænke dig at komme i gang med et personligt kostforløb. Så lad aftale et møde, her kan du mødes med din kostvejleder og få talt dine mål igennem, samt hvilke udfordringer du har omkring din kost.

Baseret på jeres snak kommer kostvejlederen med et oplæg til et personligt kostvejledningsforløb, som du så kan tage stilling til, om du vil i gang med. Sammen med oplægget giver kostvejlederen en overslag over, hvor meget dit kostforløb vil komme til at koste.

Udfyld formularen her på siden med oplysninger om dit navn og telefonnummer, hvilket Fitness Syd-træningscenter du vil mødes med kostvejlederen i, samt hvilken form for kostvejledning, du har brug for. Så kontakter vi dig for at aftale en tid til din gratis konsultation.

  3 + 11 =

  BLIV MEDLEM I DAG

  følg os på facebook hvor vi løbende opdaterer

  Kontakt

  Aabenraa

  Telefon: 27 90 93 45 – Cvr. nr. 30281268  

  Sønderborg

  Telefon: 74 43 44 50 – Cvr. nr. 28698364

  Lad os ringe dig op