Les Mills holdbeskrivelse

NÅ DIT MÅL

SAMMEN MED DIT LIVSSTILSCENTER

Udnyt dit medlemskab

BODYPUMP™

Vil du gerne tone din krop og bliver stærkere, sammen med andre? Så er BODYPUMP™ noget for dig!
Timen er baseret på styrketræning af hele kroppen. Der arbejdes med vægtstænger og løse skiver til god musik. Instruktøren vil udfordre dig, og hjælpe dig til at opnå en høj forbrænding. Alle kan deltage.

LES MILLS TONE™

Hvis du ønsker den bedste blanding af styrke, cardio og coretræning, så er LES MILLS TONE™ lige dét, du søger. LES MILLS TONE™ træner hele din krop!
Den udfordrende blanding af lunges, squats, funktionel træning og øvelser med vægte vil hjælpe dig til at forbrænde kalorier og øge dit fitnessniveau. Derudover fungerer LES MILLS TONE™ også som en god basisklasse, da der er mange muligheder i de forskellige bevægemønstre, således alle kan deltage og få succes med træningen uanset udgangspunkt og fitnessniveau.
Hvis du ønsker at blive sundere, gladere, mere veltrænet, hurtigere og stærkere, så kan LES MILLS TONE™ hjælpe dig. Træningsfordele LES MILLS TONE™ forbrænder kalorier og hjælper dig med at forbedre dit fitnessniveau og din styrke. Samtidig øges dit energiniveau, din fleksibilitet, balance, bevægelighed og corestyrke.

BODYSTEP™

Elsker du at få sved på panden og brænder du for atletisk og energisk træning? Så er BODYSTEP™ noget for dig!
På timen arbejdes der på en justerbar stepbænk, og der trænes til motiverende musik. Instruktøren vil hjælpe dig til, at få pulsen op og forbrænde en masse energi.

BODYFLOW™

Hvis du gerne vil kombinere Yoga, Pilates og Tai Chi, så er BODYFLOW™ helt sikkert noget for dig! På timen arbejdes der med styrke, smidighed og balance. Timen har fokus på åndedrættet, og det foregår til skøn musik. Instruktøren vil undervejs hjælpe dig til en bedre holdning og kropsbevidsthed. Timen er for alle der ønsker en alsidig time med masser af fordele.

BLIV MEDLEM I DAG

følg os på facebook hvor vi løbende opdaterer

Kontakt

Sønderborg

Telefon: 74 43 44 50 – Cvr. nr. 28698364

Lad os ringe dig op